arrow caret

Martonvásár

A grófnők városa, a kisvárosok grófnője

Martonvásár

Kastély, zene, szerelem

Martonvásár

Beethoven és a halhatatlan kedves városa

Martonvásár

tRendi kisváros

Martonvásár

Történelem és kultúra

Martonvásár

Természet és tudomány

Martonvásár

Agroverzum, Beethoven Múzeum, Óvodamúzeum

Martonvásár

Brunszvik kastély és parkja

Martonvásár

A kultúra és a közösségek kisvárosa

Felállították a Szeretetfát az Óvodamúzeumban!

Hatalmas szívdobbanással akasztottam le a korábbi években is azt az egy-egy dobozkát a BBK Központ InfoPontján díszelgő fáról, amik apró kis emberek, közöttünk élő gyerekek világot megváltó vágyait rejtették magukban.

Ezek pedig nem a legújabb divatirányzatok szerint elszállt, vég nélküli kívánsághalmok voltak, amik jellemzően megfizethetetlen áraik ellenére még csak nem is hozzák meg a tőlük elvárt hatást, épp ellenkezőleg. Azoknak a gyerekeknek, akiknek kívánsága felkerülhetett a bűvös fára, olyan szívszorítóan egyszerű gondolataik voltak, mint a baba, vagy a kisautó.

Amikor ilyen akcióban vehet részt az ember, az olyan mély érzéseket kelt életre benne, amik igaziak, emberiek, és amiket receptre kellene felírnia a háziorvosnak.

Éppen emiatt vagyok mérhetetlenül hálás azért, hogy idén testközelből élhetem át a „Szeretet fája” akció minden egyes percét, a már ismerős dobozka leakasztásától a reményteli gyerekek önfeledt, mézes sütemény illatú élmény- délutánjáig, ahol végre ők is elhihetik, a csoda igenis LÉTEZIK!

Amennyiben szívesen megízlelné ennek varázsát, látogasson el a BBK Központ InfoPontjára november 25-től december 8-ig, ahol kollégáink készséggel hozzásegítik Önt, hogy karácsonyfánk angyalává válhasson. Készítsük fel lelkünket együtt, a szeretet ünnepére!

Bővebb információt kaphatnak a Szeretetfa akcióról a 06 22 460 065-ös telefonszámon.

| Kiss-Orosz Kata • a BBK Központ csapata nevében