arrow caret

Martonvásár

A grófnők városa, a kisvárosok grófnője

Martonvásár

Kastély, zene, szerelem

Martonvásár

Beethoven és a halhatatlan kedves városa

Martonvásár

tRendi kisváros

Martonvásár

Történelem és kultúra

Martonvásár

Természet és tudomány

Martonvásár

Agroverzum, Beethoven Múzeum, Óvodamúzeum

Martonvásár

Brunszvik kastély és parkja

Martonvásár

A kultúra és a közösségek kisvárosa

Fejlemények a csatornabővítési munkálatokról

Végéhez érkeztek az erdőháti szennyvízcsatorna-hálózat építési munkálatai is, így a KEHOP-2.2.1-15-2015-00021 projekt keretében megvalósuló beruházás teljes martonvásári szakasza is hamarosan befejeződik.

Amennyiben a beruházásért felelős mérnök mindent rendben talál augusztus 23-án (csütörtök) a rendszer átadásakor, akkor a következő hetekben valóban megindulhat mind az erdőháti, mind a Szent László lakóparki ingatlanokról származó szennyvíz eljuttatása a ráckeresztúri tisztítótelepre.

Az önkormányzat tervei szerint az augusztus 23-i átvételt követő napon, azaz augusztus 24-én (péntek) délután 13 órától az összes érintett területen együttes bejárást tartunk a kivitelezővel, annak érdekében, hogy a lakóknak módjuk legyen feltenni kérdéseiket és elmondani észrevételeiket. Természetesen, aki nem tartózkodik otthon az adott időszakban, az személyesen a hivatalban vagy írásban is megteheti észrevételeit (ugyfelszolgalat@martonvasar.hu).

 

FONTOS: A rákötési lehetőség kezdő időpontjáról minden érintett ingatlantulajdonos külön értesítő levelet fog kapni a Fejérvíz Zrt.-től.

A rákötést csak azt követően szabad megvalósítani, hogy a csatlakoztatási szándékot bejelentették, a rendszerszintű használatot pedig csak abban az esetben lehet megkezdeni, ha az elkészült házi bekötést a FEJÉRVÍZ Zrt. illetékesei átvették. 

A csatornabekötések menetéről ITT kaphat részletes tájékoztatást.

Akik még nem nyújtották be a csatlakozási szándékukat jelző dokumentumokat, azok ITT érhetik el a csatornabekötéssel kapcsolatos nyomtatványokat.

 

A csatornázással kapcsolatban jelentkező kellemetlenségekért és nehézségekért szíves elnézésüket és megértésüket kérjük!