arrow caret

Martonvásár

A grófnők városa, a kisvárosok grófnője

Martonvásár

Kastély, zene, szerelem

Martonvásár

Beethoven és a halhatatlan kedves városa

Martonvásár

tRendi kisváros

Martonvásár

Történelem és kultúra

Martonvásár

Természet és tudomány

Martonvásár

Agroverzum, Beethoven Múzeum, Óvodamúzeum

Martonvásár

Brunszvik kastély és parkja

Martonvásár

A kultúra és a közösségek kisvárosa

Útfelújítások Martonvásáron (2017)

2017-ben Martonvásár Város Önkormányzata nettó 94.472.625 Ft-ot fordított a helyi úthálózat fejlesztésére, parkolók, járdák és fekvőrendőrök kialakítására.

Megújult szakaszok:
- Megújult az egyik legnagyobb forgalmú és kritikus állapotú Ady-Vasvári útszakasz. Itt kétoldali szegéllyel széles útpálya, az út mellett járda épült. A kereszteződéseket térkővel (fekvőrendőrként) kiemeltük.

- A Rákóczi utca a Budai út és az orvosi rendelő között teljesen újjáépült (az út szintje is lejjebb került), kiszélesítésre került, kétoldali szegély készült, a páros oldalon széles járda, a páratlanon parkolósáv és mellette járda épült. A páros oldalra fasort is telepítettünk a kivágott fák pótlására (sajnos a közművek miatt csak itt fér el). Az orvosi rendelő és a Dreher utca között is megtörtént az útfelújítás. Megújult a Coop ABC mögötti parkoló is.

- Elkészült az autópálya aluljáró és a „Kádár-villa” közötti hiányzó aszfaltcsík. Így a kerékpárút hiányzó szakasza is befejezésre került.

- A sportpályán a régi parkoló felújítása is megvalósult.

- Az EON nagyszabású martonvásári gázvezeték és bekötés cserélő munkálatai lehetőséget teremtettek az Orgona utca, az Ady Endre utca (Budai-Petőfi között), a Petőfi Sándor utca (Ady-Mikszáth között), a Mikszáth Kálmán utca, a Széchenyi utca, a Deák Ferenc utca és a Váci Mihály utca érintett útszakaszainak új útfelülettel (részleges felújítással) történő ellátására is.

BővebbenForum Martini 2017/június

 

Galéria a 2017-es martonvásári útfelújításokról: