arrow caret

Martonvásár

A grófnők városa, a kisvárosok grófnője

Martonvásár

Kastély, zene, szerelem

Martonvásár

Beethoven és a halhatatlan kedves városa

Martonvásár

tRendi kisváros

Martonvásár

Történelem és kultúra

Martonvásár

Természet és tudomány

Martonvásár

Agroverzum, Beethoven Múzeum, Óvodamúzeum

Martonvásár

Brunszvik kastély és parkja

Martonvásár

A kultúra és a közösségek kisvárosa

Virágos Magyarország - Pályázati lehetőség

Virágos Magyarország keresi hazánk „Legvirágosabb balkonját" és a "Legvirágosabb előkertet”! 
Pályázati lehetőség!

2020-ban sem maradhat el hazánk évtizedes hagyományokkal rendelkező környezetszépítő versenye, a Virágos Magyarország, amelyben idén a virágos balkonok és előkertek mérik össze szépségüket.

Ebben az évben a megszokottól eltérően nem a helyi közösségek és önkormányzatok, hanem magánszemélyek pályázatait várjuk hazánk legrégebbi, egyben legnépszerűbb környezetszépítő versenyében. Az idei megmérettetés célja, hogy megmutassuk, milyen szépek az ország balkonjai és előkertjei, és milyen sokan tesznek azért, hogy saját környezetük szebb és vonzóbb legyen.

Pályázni összesen 6 db balkonkerti/előkerti fotóval és egy legfeljebb 400 karakteres leírással lehet, 2 kategóriában („Legvirágosabb balkon” és „Legvirágosabb előkert”). A fotókat július 1-jéig várjuk a palyazat.viragosmagyarorszag.hu weboldalon a regisztrációt követően. Nemcsak a szakmai zsűri által legjobbnak ítélt pályaművek beküldői kapnak értékes kertészeti utalványokat, de a közönség kedvencei is elismerésben részesülnek.

Azt szeretnénk, ha minél többen indulnának a megmérettetésen és mutatnák meg odaadással gondozott kertjeiket, erkélyeiket az egész országnak. Ennek érdekében arra kérem Önt, hogy lehetőségei szerint népszerűsítse a kezdeményezést települése lakói körében. A pályázattal kapcsolatban minden lényeges információt megtalál a palyazat.viragosmagyarorszag.hu weboldalon.

Tisztelettel,
a Virágos Magyarország Szervező Bizottsága

​​​​​​​