/ nyomtatás

Üdvözöljük Martonvásáron!

 

Kedves Martonvásáriak! Kedves Vendégeink!

 
Köszönöm szépen, hogy felkeresték településünk honlapját. Bízom benne, hogy minden szükséges információt megtalálnak az oldalakon, akár helyi lakosként, akár egy tervezett látogatást megelőzően érdeklődnek városunk új portálja iránt.
 
 
A Segítő Szolgálat épületének felavatása közben
A martonvásári sportcsarnok alapkőletétele (dr. Simicskó István, miniszter, dr. Szabó Tibor, polgármester és Tessely Zoltán, országgyűlési képviselő)
 
 
Martonvásár egy kiváló adottságokkal rendelkező kisváros Budapest és Székesfehérvár között, a fővárosból a Balatonra vezető autópálya és vasútvonal mellett. Városunk nevezetes a Brunszvik kastélyról és a gyönyörű angolkertről, de nálunk van a magyarországi Beethoven kultusz központja is, valamint az ország egyetlen Óvodamúzeuma.
A Magyar Tudományos Akadémia Agrártudományi Kutatóközpont működik a kastélyparkban és helyet biztosít a Beethoven Múzeumnak, valamint a nyaranta megrendezésre kerülő Beethoven koncerteknek.
 
Összefogás
 
Úgy vélem, településünk a rendszerváltás óta eltelt évtizedekben nem igazán volt képes kihasználni fekvéséből adódó lehetőségeit. Ezért én polgármesterként a város vezetésével együtt mindent el kívánok követni, hogy az elkövetkező években Martonvásár fejlődését előmozdítsuk, és összefogással megteremtsük az élhető kisvárost, mely egyaránt képes a helyi lakosok és a hozzánk látogatók számára is megfelelő szolgáltatásokat - egy kulturált, szép környezetben - kínálni.
 
A XXI. században egyetlen település sem létezhet anélkül, hogy megmutassa magát a virtuális világban. Polgármesterként támogatom az előremutató fejlesztéseket, fontosnak tartom, hogy városunk internetes megjelenése erősödjön. Elengedhetetlen a városi vagy éppen a helyi közösségi portál kialakítása egy ilyen rohanó világban, ahol a személyes kapcsolatok megfogyatkoztak, de otthonról ügyeket intézhetünk, új barátságokat teremthetünk, és ezen keresztül valódi, cselekvésre kész közösségeket is alakíthatunk.
 
Beethoven koncert a Brunszvik kastély parkjában
 
A martonvásáriak mindig is dolgos, vendégszerető emberek voltak. Legyünk büszkék településükre, az ide látogatók pedig nem baj ha kicsit irigykednek ránk.
 
Képviselőtársaimmal közösen azért dolgozunk, hogy városunk tényleg kiérdemelten viselje az élhető kisváros címet.
Találkozzunk itthon, találkozzunk Martonvásáron!
 
Dr. Szabó Tibor
Martonvásár polgármestere