/ nyomtatás

A BBKK fotópályázatot hirdet

 

A Brunszvik-Beethoven Kulturális Központ

Így látom Martonvásárt” címmel

fotópályázatot hirdet

 

Pályázati feltételek:

 

 1. 1 - Technika: szabad
   
 2. 2 - A pályázat országos, nyitott, minden amatőr és profi fotós részére.
   
 3. 3 - Pályázat egy szerzőtől legfeljebb négy (4) fotó küldhető be, sorozat, képpár nem adható be.
   
 4. 4 - A képeket JPG (sRGB színmódban) formátumban kell eljuttatni a kiallitas.martonvasar@gmail.com címre.
   
 5. 5 - A pályázatra beküldhető képek hosszabbik oldala 1500 pixel. A fájlok maximális mérete 2 Mbyte lehet.  (A pályázónak rendelkeznie kell a képek legalább 3000 pixel nagyságú változatával és minden elfogadás esetén be kell küldeni a 3000 pixeles képet. A képek és nevezési lap együttes fájlmérete nem haladhatja meg a 15 Mbyte-ot. A kiállításra beválogatott képeket a rendező nagyíttatja fel a kiállítandó méretre.)
   
 6. 6 - A képek fájlneve ékezet nélkül: Sorszám_Vezetéknév_Keresztnév_Kép_címe.jpg (pl. 1_Hajas_Peter_Reggel_a_tavon.jpg, 2_ Hajas_Peter_Oregkor.jpg, stb.)
   
 7. 7 - A beérkezett, és pályázati kiírásnak megfelelő képek szerzőinek listáját a rendező feltünteti a http://www.martonvasar.hu/fotopalyazat oldalon.
   
 8. 8 - A beküldött fotók tartalmi és teljes jogi felelőssége a pályázót terheli. A pályázók alkotásaik beküldésével nyilatkoznak arról, hogy rendelkeznek a képek személyiségi jogi engedélyeivel. Pályázni kizárólag olyan fotókkal lehet, amelyeknek egyedüli és kizárólagos szerzője a pályázó, továbbá nem sértik harmadik személyek személyhez fűződő jogait. Amennyiben a beadott fotók mégis megsértik más személyek szerzői vagy egyéb személyhez fűződő jogait, akkor az abból fakadó bármilyen igény tekintetében a pályázó teljes jogi felelősséggel tartozik és köteles a BBKK-t mindennemű jogi igény érvényesítése alól mentesíteni.
   
 9. 9 - Amennyiben a szerző alkotásai nem felelnek meg a pályázati kiírásnak, úgy nem kerülnek zsűrizésre.
   
 10. 10 - A rendezőség az elfogadott képeket a kiállítás népszerűsítése érdekében térítés nélkül felhasználhatja a szerző nevének feltüntetésével, a kiállítás anyaga később elérhető lesz a http://www.martonvasar.hu/fotopalyazat oldalon.
   
 11. 11 - A fotók ettől eltérő célokra való felhasználására a BBKK csak a pályázóval kötendő külön megállapodás alapján jogosult.
   
 12. 12 - A zsűri döntése végleges, az ellen fellebbezési lehetőséggel nem lehet élni.
   
 13. 13 - A pályázati képek mellé nevezési lapot kell mellékelni, amely a BBKK honlapjáról letölthető.
   

Zsűritagok: Horváth Imre, Magyar Fotóművészeti Alkotócsoportok Országos Szövetségének elnöke; Horváth Bálint, alpolgármester; Pfiffer Zsuzsanna, BBKK igazgató


Regisztrációs lap: LETÖLTÉS

Beküldési határidő: 2015.08.28.; Zsűrizés: 2015.09.02.; Értesítés az eredményről: 2015. 09. 04.

 

Kiállítás megnyitó: 2015. szeptember 10.