/ részletek / nyomtatás

ÁLDOTT HÚSVÉTI ÜNNEPET

ÁLDOTT HÚSVÉTI ÜNNEPETA húsvét a kereszténység legnagyobb ünnepe, az „ünnepek ünnepe” (sollemnitas sollemnitatum). Idén húsvétvasárnapot és húsvéthétfőt április 16-án és 17-én ünneplik a nyugati keresztény egyházak.

/ részletek / nyomtatás

KERÉKPÁR

KERÉKPÁRMielőtt kerékpárra ülünk gondoljunk arra, hogy általános követelmény a KRESZ alapján a közlekedésben részt vevő valamennyi járművezetővel szemben, így a kerékpárosokkal is, hogy a jármű biztonságos vezetésére képes állapotban legyen.

/ részletek / nyomtatás

2017-es díjazottjaink

2017-es díjazottjainkMárcius 23-án Martonvásár Város Önkormányzatának Képviselő-testülete ünnepi ülésén került sor az önkormányzat által alapított elismerések átadására

/ részletek / nyomtatás

Emléktábla avatás

Emléktábla avatásBoross Péter, Magyarország egykori miniszterelnöke avatta fel a martonvásári Brunszvik kastély falára elhelyezett, az '56-os eseményeket követő megtorlásra emlékeztető táblát.

/ részletek / nyomtatás

PÁLYÁZATI FELHÍVÁSOK

PÁLYÁZATI FELHÍVÁSOKSzociálisan rászoruló, jól tanuló általános- és középiskolai diákok, felsőoktatásban tanulmányokat folytató nappali tagozatos hallgatók, alapfokú művészeti oktatásban részesülők, sportolók és táboroztatók részére...

/ részletek / nyomtatás

Visszavonulóban az influenza járvány

Bár jelentősen csökkent az influenzaszerű tünetekkel küzdők száma, a kórházi betegek még nem fogadhatnak látogatókat. A január 19-én elrendelt látogatási tilalom még mindig életben van.

/ részletek / nyomtatás

Látássérültek Speciális Szakiskolája

Látássérültek Speciális SzakiskolájaSajátos nevelési igényű (SNI) tanulókat fogad a Látássérültek Speciális Szakiskolája. A megszerezhető képesítések: megszerezhető képesítések: NÉPI KÉZMŰVES: FAZEKAS, SZŐNYEGSZÖVŐ, KOSÁRFONÓ, FONOTTBÚTOR KÉSZÍTŐ, SZÁMÍTÓGÉPES ADATRÖGZÍTŐ

/ részletek / nyomtatás

Még mindig terjed az influenza

Még mindig terjed az influenzaAz elmúlt héthez viszonyítva az orvosnál influenzaszerű tünetekkel megjelent betegek száma valamennyi korcsoportnál emelkedett, a betegek száma a középkorúaknál több mint duplájára nőtt.

/ részletek / nyomtatás

A gyermekek védelmében (is)

A Fejér megyei népegészségügyi szakemberek a korábbi évek gyakorlatának megfelelően, megtartották évzáró-évnyitó sajtótájékoztatójukat. Az eseményen a megyei tiszti főorvos, a járási tiszti főorvosok és a népegészségügyi főosztály szakmai irányítói értékelték a 2016. évi munkájukat, valamint előre vetítették 2017. évre tervezett feladataikat.