/ részletek / nyomtatás

Budai út - járdafelújítás

Budai út - járdafelújításAki a Budai úton közlekedik, találkozhatott már a járda felújításának munkálataival. Az Ady Endre utca és a Budai út 29. (Martonvásár Ház) közötti járda bontása és építése néhány nappal ezelőtt elkezdődött.

/ részletek / nyomtatás

ORSZÁGOS NÉPSZAVAZÁS

ORSZÁGOS NÉPSZAVAZÁSMAGYARORSZÁG KÖZTÁRSASÁGI ELNÖKE ORSZÁGOS NÉPSZAVAZÁST TŰZÖTT KI. A népszavazásra feltett kérdés: „Akarja-e, hogy az Európai Unió az Országgyűlés hozzájárulása nélkül is előírhassa nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítését?” A SZAVAZÁS NAPJA: 2016. OKTÓBER 2.

/ részletek / nyomtatás

Indul a 800 millió forintos turisztikai beruházás

Indul a 800 millió forintos turisztikai beruházásJúlius 14-én írták alá Martonvásáron, a Brunszvik-kastély dísztermében azt a dokumentumot, amely rögzíti az Akadémia, annak kutatóintézete, valamint Martonvásár Városának együttműködését az MTA ATK területén folyó turisztikai beruházás során.

/ részletek / nyomtatás

Megemlékezés

MegemlékezésA Magyar Hősök Napja és a Nemzeti Összetartozás Napja alkalmából tartott megemlékezés a főtéren

/ részletek / nyomtatás

Berkenyefa ültetés az összefogás jegyében

Berkenyefa ültetés az összefogás jegyébenÁprilis 30-án „Bebírók és helyiek” című projekt keretében Etyek, Martonvásár és Vál képviselői fát ültettek Válban. A faültetés jelkép, amely a civilek, önkormányzatok és vállalkozások összefogását hivatott bemutatni.

/ részletek / nyomtatás

Tájékoztatás méhészeti tevékenységet végzőknek

Tájékoztatás méhészeti tevékenységet végzőknekA méhészkedést (méhtartást) minden év február végéig, az újonnan kezdett méhészkedést pedig e tevékenység megkezdésétől számított nyolc napon belül kell bejelenteni a méhek tartási helye szerint illetékes települési önkormányzat...

/ részletek / nyomtatás

Kertbarátoknak

Kertbarátoknak...a melegedő idő egyre több és több munkát ad a kertekben és a terméséért aggódó ember isteni segítséget kért.

/ részletek / nyomtatás

Széchenyi Programiroda nyílt Martonvásáron

Széchenyi Programiroda nyílt MartonvásáronA megnyitón megyei és térségi vezetők is részt vettek. Beszédet Tessely Zoltán, miniszterelnöki biztos mondott, majd dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke, Orbán Kristóf, regionális igazgató és dr. Szabó Tibor, valamint a programiroda két dolgozója segítségével ünnepélyesen átvágták a nemzeti színű szalagot.

/ részletek / nyomtatás

Dietetikus működik közre a gyermekétkeztetésben

Dietetikus működik közre a gyermekétkeztetésbenA Martonvásári Beethoven Általános Iskola és Szülői Munkaközössége, Martonvásár Város Önkormányzata, valamint a szolgáltató HPM Plus Kft. között megállapodás jött létre dietetikus közreműködésére az iskolai gyermekétkeztetésben.

/ részletek / nyomtatás

PIROS és FEKETE (pont)

PIROS és FEKETE (pont)Az iskola körül és a városközpontban parkoló autósok bizonyára tapasztalták már, vagy tapasztalják hamarosan, hogy egy papír várja őket a szélvédőn.

/ részletek / nyomtatás

Fejérvíz martonvásári ügyfélszolgálata

Fejérvíz martonvásári ügyfélszolgálataA Fejérvíz martonvásári ügyfélszolgálata február 3-tól a Bajcsy Zs. u. 3-ba (vízmű telephely) költözik! Ügyfélfogadás szerdánként: 7.30-15.00; kapcsolat: ugyfelszolgalat@fejerviz.hu; telefon (munkaidőben): 30/508-3231 ill 25/505-810

/ részletek / nyomtatás

Címváltozás!

Címváltozás!A Fejér Megyei Pedagógiai Szakszolgálat Martonvásári Tagintézménye 2016. január 24-től új címen folytatja tevékenységét.