/ részletek / nyomtatás

A gyermekek védelmében (is)

A Fejér megyei népegészségügyi szakemberek a korábbi évek gyakorlatának megfelelően, megtartották évzáró-évnyitó sajtótájékoztatójukat. Az eseményen a megyei tiszti főorvos, a járási tiszti főorvosok és a népegészségügyi főosztály szakmai irányítói értékelték a 2016. évi munkájukat, valamint előre vetítették 2017. évre tervezett feladataikat.

/ részletek / nyomtatás

Gyertyagyújtás az oviban

Gyertyagyújtás az ovibanA Brunszvik Teréz óvodát a gyermekek nagy örömére egy szülő gyönyörű adventi koszorúval lepte meg, olyannal, amelyen kisvasút és szerelvény is található.

/ részletek / nyomtatás

A Templomkertről szerződött az önkormányzat és a plébánia

A Templomkertről szerződött az önkormányzat és a plébánia24-én Haszonkölcsön szerződést írt alá a Martonvásári Római Katolikus Plébánia, valamint Martonvásár Város Önkormányzata. A dokumentumot Kovács Zoltán plébános és dr. Szabó Tibor polgármester mellett a Székesfehérvári Egyházmegye jóváhagyó képviseletében Spányi Antal megyéspüspök is ellátta kézjegyével.

/ részletek / nyomtatás

Vállalkozz digitálisan!

Vállalkozz digitálisan!Október 18-án 10 órától a BBK Központban közel ötven helyi és környékbeli kis- és középvállalkozásnak tartottak előadást új informatikai alkalmazásokról. Az esemény szervezője a FMKIK volt.

/ részletek / nyomtatás

LAKOSSÁGI TÁJÉKOZTATÓ

LAKOSSÁGI TÁJÉKOZTATÓLakossági tájékoztató Martonvásár Város környezeti állapotáról, levegőminőségről (pollennaptár), hulladékkezelésről, ivóvízellátásról, szennyvízkezelésről, csapadékvíz elvezetésről, zöldterület gazdálkodásról...

/ részletek / nyomtatás

Idősek Napja Martonvásáron

Idősek Napja MartonvásáronMartonvásár Város Önkormányzata - a Szent László Völgye Segítő Szolgálat lebonyolításában - október 9-én (vasárnap) szervezte meg a városban élő idősek számára az idősek napi ünnepséget. Ezen a napon a Brunszvik Beethoven Kulturális Központ színházterme megtelt a meghívott vendégekkel.

/ részletek / nyomtatás

Népszavazás - Lakossági fórum

Népszavazás - Lakossági fórumSzeptember 19-én a martonvásári lakossági fórum előtt sajtótájékoztatót tartott országgyűlési képviselőnk Tessely Zoltán és dr. Kovács Zoltán, a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkára.

/ részletek / nyomtatás

Budai út - járdafelújítás

Budai út - járdafelújításAki a Budai úton közlekedik, találkozhatott már a járda felújításának munkálataival. Az Ady Endre utca és a Budai út 29. (Martonvásár Ház) közötti járda bontása és építése néhány nappal ezelőtt elkezdődött.