/ részletek / nyomtatás

Budai út - járdafelújítás

Budai út - járdafelújításAki a Budai úton közlekedik, találkozhatott már a járda felújításának munkálataival. Az Ady Endre utca és a Budai út 29. (Martonvásár Ház) közötti járda bontása és építése néhány nappal ezelőtt elkezdődött.

/ részletek / nyomtatás

Indul a 800 millió forintos turisztikai beruházás

Indul a 800 millió forintos turisztikai beruházásJúlius 14-én írták alá Martonvásáron, a Brunszvik-kastély dísztermében azt a dokumentumot, amely rögzíti az Akadémia, annak kutatóintézete, valamint Martonvásár Városának együttműködését az MTA ATK területén folyó turisztikai beruházás során.

/ részletek / nyomtatás

Dietetikus működik közre a gyermekétkeztetésben

Dietetikus működik közre a gyermekétkeztetésbenA Martonvásári Beethoven Általános Iskola és Szülői Munkaközössége, Martonvásár Város Önkormányzata, valamint a szolgáltató HPM Plus Kft. között megállapodás jött létre dietetikus közreműködésére az iskolai gyermekétkeztetésben.

/ részletek / nyomtatás

Címváltozás!

Címváltozás!A Fejér Megyei Pedagógiai Szakszolgálat Martonvásári Tagintézménye 2016. január 24-től új címen folytatja tevékenységét.

/ részletek / nyomtatás

Aláírásra került a sportcsarnok szerződése

Aláírásra került a sportcsarnok szerződéseJanuár 7-én aláírásra került a sportcsarnok, valamint az iskolai ebédlő és hőközpont projektünk kivitelezői szerződése, melyet dr. Szabó Tibor, polgármester, Gulya Balázs, a Horváth Építőmester Zrt. ügyvezetője és Tóth Balázs a MartonSport Kft. ügyvezetője látott el kézjegyével.

/ részletek / nyomtatás

SAJTÓKÖZLEMÉNY

SAJTÓKÖZLEMÉNYA projekt címe: „Térségi rendezvényhelyszín kialakítása Martonvásáron” Az elnyert forrásból a Brunszvik-Beethoven Rendezvényszervező Központ és Könyvtár új színpadának kialakítását valósítottuk meg.

/ részletek / nyomtatás

Nemzeti Összetartozás Napja - Főtér avatás (képekben)

Nemzeti Összetartozás Napja - Főtér avatás (képekben)Ünnepi beszédet mondott dr. Szabó Tibor polgármester. Az országzászlót megáldotta Schrőder Gyula c. esperes római katolikus plébános.Közreműködtek: Gucsek István alpolgármester, Drócsa Izabella, a Martonvásári Fúvószenekar és a Szent László Völgye Hagyományőrző Lovas Egyesület

/ részletek / nyomtatás

SAJTÓKÖZLEMÉNY

SAJTÓKÖZLEMÉNY„Egészségfejlesztés a Martonvásári Brunszvik Teréz Óvodában” - A pályázati forrásból nagy sikerrel megvalósított programsorozat egy éves időszakot ölelt fel.

/ részletek / nyomtatás

MEGHÍVÓ - ÜNNEPÉLYES ALAPKŐLETÉTEL

MEGHÍVÓ - ÜNNEPÉLYES ALAPKŐLETÉTELMartonvásár új városközpontjának alapkövét elhelyezi Tessely Zoltán országgyűlési képviselő és dr. Szabó Tibor polgármester. A fejlesztés EU-s támogatás segítségével történik.