Forum Martini Polgárőr Egyesület

2016-os évben huszonkét tagja volt a Forum Martini polgárőr Egyesületnek. Ők az új közterület felügyelővel és a rendőrséggel szorosan együttműködve végezték a segítő tevékenységüket. Szabadidejük feláldozásával, ellenszolgáltatás nélkül ez év december közepéig 1422 szolgálati órát teljesítettek. A Kormányzati pályázaton nyert Suzuki Vitara gépkocsi nagy segítséget jelentett, így rendszeressé válhatott a külterületeken történő (Kismarton, Erdőhát, Gábor-major, stb.) járőrözés.

A járőrök rádiótelefonokkal is rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik a közvetlen kapcsolattartást. 2016 nyarán hat fővel megalakult a lovas szakosztály. Ők saját lovaikkal csendesebben olyan területeken is járőröznek, ahol gépkocsival nehéz vagy lehetetlen közlekedni.
A város kulturális és társadalmi rendezvényein leginkább az autósok parkolását és a gyalogosok biztonságos közlekedését segítjük.


Martonvásár város polgárai bizonyára még nyugodtabban hajtanák fejüket álomra, ha éjszakánként több járőröző és a közlekedés biztonságát segítő mellényes járná utcáinkat.

Aki segíteni szeretné az egyesület munkáját, jelentkezzen
a +36 20 500 4266-os telefonszámon, vagy a
martonacel@gmail.com e-mail címen