arrow caret

Martonvásár

A grófnők városa, a kisvárosok grófnője

Martonvásár

Kastély, zene, szerelem

Martonvásár

Beethoven és a halhatatlan kedves városa

Martonvásár

tRendi kisváros

Martonvásár

Történelem és kultúra

Martonvásár

Természet és tudomány

Martonvásár

Agroverzum, Beethoven Múzeum, Óvodamúzeum

Martonvásár

Brunszvik kastély és parkja

Martonvásár

A kultúra és a közösségek kisvárosa

Ön itt áll: onkormanyzat.martonvasar.hu

Itt az év eddigi legnagyobb élelmiszergyűjtése

2024. május 10. 13:45 - 2024. május 11. 20:00

100 ezer kiló adomány a tét

Itt az év eddigi legnagyobb élelmiszergyűjtése

2024. május 10-11. között pénteken és szombaton az év eddigi legnagyobb élelmiszergyűjtő akcióját szervezi meg a Magyar Élelmiszerbank Egyesület. A zöld mellényt viselő segítők országszerte 213 Tesco, ALDI és Auchan áruházban kérik majd adományozásra a vásárlókat, akik a felajánlásaikkal az egyes gyűjtőpontok környéken élő nélkülözőknek nyújthatnak támogatást.

Az Élelmiszerbank hazánk egyik legnagyobb hatású jótékonysági szervezete, a nevükhöz fűződnek többek között az ország legnagyobb karácsonyi tartósélelmiszer-gyűjtő kampányai.

Legutóbb, az adventi időszakban 70 ezer ember számára tudtak 5 kilós adománycsomagokat összeállítani egy hétvégi megmozdulás eredményeként. Tavaly óta májusban is tartanak élelmiszergyűjtést. Városunkban - az évek óta szervezett karácsonyi gyűjtés mellett- az idei évtől májusban is megszervezésre kerül a tartós élelmiszerek gyűjtése.

Martonvásáron a gyűjtés helyszíne:
TESCO Martonvásár Expressz, Ady Endre utca 6.

Időpontja:
2024. 05. 10. Péntek 13:45 – 20:00 óra​​​​​​​
2024. 05. 11. Szombat 07:45 – 20:00 óra

Az élelmiszerek gyűjtését a Magyar Élelmiszerbank Egyesület partnereként a Szent László Völgye Segítő Szolgálat munkatársai végzik. Az összegyűjtött élelmiszerek az intézmény ellátási területein élő, rászoruló családok részére lesznek kiosztva. Az adományokat a Magyar Élelmiszerbank Egyesület zöld mellényt viselő önkénteseinél lehet leadni, az áruház bejárata melletti kijelölt gyűjtőponton.

Kérjük, hogy aki teheti, gondoljon a rászoruló emberekre és tegyen a kosarába eggyel több tartós élelmiszert, felajánlásaival támogatva a gyűjtést!

​​​​​​​