arrow caret

Martonvásár

A grófnők városa, a kisvárosok grófnője

Martonvásár

Kastély, zene, szerelem

Martonvásár

Beethoven és a halhatatlan kedves városa

Martonvásár

tRendi kisváros

Martonvásár

Történelem és kultúra

Martonvásár

Természet és tudomány

Martonvásár

Agroverzum, Beethoven Múzeum, Óvodamúzeum

Martonvásár

Brunszvik kastély és parkja

Martonvásár

A kultúra és a közösségek kisvárosa

Családi fitt nap

2019. május 4. 09:00 - 14:00

 

CSALÁDI FITT NAP Martonvásáron!

 

A Tóth Iván Sportcsarnokban 2019. május 4-én (szombaton) 9:00 órától kerül megrendezésre az első CSALÁDI FITT NAP a MartonSport szervezésében. A rendezvényen a helyben elérhető mozgásformákat bárki ingyenesen kipróbálhatja, valamint egészséges táplálkozással kapcsolatos termékeket, vitaminokat, táplálékkiegészítőket ismerhetünk meg és részt vehetünk néhány egészségügyi szűrésen. Aki helyben bejelentkezik valamilyen vizsgálatra a Marton Kliniknél, még kedvezményben részesül a vizsgálat díjából.

Azt szeretnénk, ha mindenki megtalálná a neki legszimpatikusabb mozgásformát és a rendszeres testmozgás mellett döntene. Az egészségnél nem sok dolog lehet fontosabb, amit sokkal könnyebb megőrizni, mint visszaszerezni. Ezért buzdítunk mindenkit arra, hogy foglalkozzon a testével és építse be a rendszeres testmozgást az életvitelébe.

Köszönjük minden résztvevő trénernek, vállalkozásnak, akik vállalták, hogy ezen a napon megjelennek és részvételükkel hozzájárulnak a lakosság tájékoztatásához a helyben elérhető lehetőségekről. Bízunk benne, hogy sokan eljönnek és a rengeteg érdekes program közül választanak olyan mozgásformát, amit rendszeresen is szívesen csinálnak majd.

Igyekeztünk minden korosztály számára érdekessé tenni a napot, így lesznek a gyermekesek számára gyerekprogramok is, valamint az idősebb generációk tagjai is találkozhatnak számukra hasznos információkkal. Egyszerre két-három helyszínen zajlanak majd a programok, a küzdőtér is meg lesz felezve és az emeleti nagyteremben is folyamatosan foglalkoztatjuk a látogatókat. Reméljük, hogy évről-évre egyre többen csatlakoznak sportos közösségünkhöz. A részletes programokról mindenki tájékozódhat a plakátjainkról és a facebook oldalunkról.

Minden érdeklődőt várunk szeretettel!

Hiszünk abban, amit mottónknak is választottunk: „A mozgás öröm”

A MartonSport csapata