arrow caret

Martonvásár

A grófnők városa, a kisvárosok grófnője

Martonvásár

Kastély, zene, szerelem

Martonvásár

Beethoven és a halhatatlan kedves városa

Martonvásár

tRendi kisváros

Martonvásár

Történelem és kultúra

Martonvásár

Természet és tudomány

Martonvásár

Agroverzum, Beethoven Múzeum, Óvodamúzeum

Martonvásár

Brunszvik kastély és parkja

Martonvásár

A kultúra és a közösségek kisvárosa

Közétkeztetési tájékoztató

Közétkeztetési információk!

 

A koronavírus-járvány miatt jelentősen megváltozik az elkövetkező hónapokban a martonvásári közétkeztetés rendszere a magyar családok új élethelyzete miatt, ezért a korábbi igények szerint megrendelt közétkeztetést az önkormányzat központilag mindenki számára egységesen lemondta.

Járványügyi szempontból az a legszerencsésebb, ha a lehető legkevesebbszer hagyják el az emberek az otthonaikat, és mindenki önmaga szervezi meg az élelmiszer-ellátását, de aki továbbra is igényli a közétkeztetést, annak az önkormányzat a jövőben is változatlan áron (a megállapított támogatás figyelembe vétele mellett) biztosítja a szolgáltatást.

A továbbiakban közvetlenül a szolgáltatónál tudják megrendelni a közétkeztetést az alábbi elérhetőségek egyikén: hpmpluskft@gmail.com vagy +36 30 558 2916.

Az új igénylők az egész napos étkezési csomagokat előreláthatólag szerdától (03.18.) sávonkénti időpontokban vehetik majd át egységesen a Beethoven Általános Iskola konyhájának ablakából, a pontos metódus még kidolgozás alatt áll. A fejleményekről folyamatosan tájékoztatjuk Önöket!

Szíves türelmüket és megértésüket kérjük, amíg a szolgáltató átáll az új rendszerre, ez most mindenki számára egy megterhelő időszak!

A friss információk a téma kapcsán itt lesznek elérhetők:
facebook.com/hpmplus/
facebook.com/martonvasar/
www.martonvasar.hu