arrow caret

Martonvásár

A grófnők városa, a kisvárosok grófnője

Martonvásár

Kastély, zene, szerelem

Martonvásár

Beethoven és a halhatatlan kedves városa

Martonvásár

tRendi kisváros

Martonvásár

Történelem és kultúra

Martonvásár

Természet és tudomány

Martonvásár

Agroverzum, Beethoven Múzeum, Óvodamúzeum

Martonvásár

Brunszvik kastély és parkja

Martonvásár

A kultúra és a közösségek kisvárosa

A Martonvásári Kézilabda Sportegyesület új tagokat toboroz!

A Martonvásári Kézilabda Sportegyesület új tagokat toboroz!

 

A 2020/2021-es szezon új kihívások elé állította a Martonvásári Kézilabda Sportegyesület (MKSE) felnőtt női és ifista fiú csapatát. Sokon távoztak mindkét csapattól és az utánpótlás nehezen érkezik, mind ez pedig veszélybe sodorja a bajnokságban való indulásukat, ezzel pedig a csapatok megszűnését eredményezheti.

Az évek során világossá vált, hogy a női csapatunkban komoly újításokra van szükség és szükséges a vérfrissítés, hiszen az „idősebb” játékosok lassan kiöregszenek, családot alapítanak vagy egyéb okok miatt távoznak a csapatból, a fiatalabb generáció pedig egyelőre nehezen fogható meg. A jövőben ezen is szeretne változtatni az MKSE és megtalálni azt az utat, amivel motiválhatja a fiatalokat, hogy ne hagyják abba a kézilabdát az ifi után, hanem jöjjenek bátran a felnőtt csapatba.

Éppen ezért felhívással élünk mindenki felé, aki rendelkezik kézilabdás múlttal és szeretne egy jó hangulatú csapathoz, de még inkább egy szuper közösséghez tartozni! Várunk szeretettel edzéseinken a nem rég átadott Tóth Iván Sportcsarnokban.
Női csapatunkba nincs korhatár megszabva, ifista fiú csapatunkba pedig a 2004 január 1-je után születetteket várjuk. Jelentkezni facebook oldalunkon, privát üzenetben vagy az alábbi telefonszámon: +36 30 476 80 59 lehet.