MOL Dunai Finomító karbantartás (03.29.-05.10.)

2021.03.29. 10:41

Tisztelt Városlakók!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a MOL Dunai Finomító több üzemét időszakosan leállítjuk a 2021. évi tervezett tavaszi nagyjavítások keretében.

A leállást megelőző napokban (március 29. - április 10.) és az üzemek újraindítása alatt (április 26. - május 10.) több olyan technológiai tevékenységet fogunk végezni, amelyek a környező településeken éreztethetik hatásukat.  Az üzemek leállítása, indítása látványos fáklyázással (füsttel, fénnyel), gőzfejlődéssel, valamint esetenként kellemetlen szaghatással, esetleg zajjal járhatnak Százhalombatta térségében. Természetesen mindent megteszünk annak érdekében, hogy a kellemetlen szag és zaj a lehető legrövidebb ideig és minimális mértékben zavarja a lakosságot.

A nagyjavítások ideje alatt karbantartó saját kollégáink és külső alvállalkozóink egészségére és biztonságára kiemelten figyelünk. A pandémiás helyzetre való tekintettel rendkívüli járványügyi óvintézkedésekkel készülünk a karbantartási időszakban, azért, hogy mind a környezetünkben élők, mind a DUFI területén dolgozók egészségére maximálisan vigyázzunk. Kollégáinkat heti kétszer, a területen dolgozó külsős alvállalkozóinkat ütemezetten szűrjük Covid teszttel, szakképzett egészségügyi személyzet bevonásával. Nagyon szigorú protokollt követünk: a fertőzött kollégákat azonnal kiemeljük a munkakörnyezetből és kontaktkutatást indítunk, a helyszínen pedig fertőtlenítő takarítást végzünk. Zárt munkahelyeinken folytatjuk a heti rendszeres preventív pandémiás takarítást. Dolgozóinknak biztosítjuk a védekezéshez szükséges orvosi maszkokat, a nagyszámú interakciót igénylő munkakörökben pedig az arcvédő plexi pajzsokat is. A területen dolgozó nagy létszámú csapatok étkezését mozgó hideg/meleg büfékkel és telepített kantin konténerekkel oldjuk meg, ahol korlátozzuk és ütemezzük az egy időben étkezők számát. A távolságtartásra, valamint a folyamatos kéz- és felületfertőtlenítésre fokozottan figyelünk. Ahol az üzletfolytonosság szempontjából a munkavégzés nem igényel fizikai jelenlétet, kollégáink távolról, otthonról dolgoznak. Mindezeken túl a munkavállalók hozzátartozóinak egészsége is fontos számunkra, nekik kedvezményes antigén és/vagy PCR tesztelési lehetőség áll rendelkezésre.

Az időszakos karbantartás az üzemeink biztonságos üzemmenetét szolgálja, annak érdekében, hogy az ország számára stratégiai fontossággal bíró üzemanyag ellátást a Dunai Finomító a jövőben is folyamatosan és zavartalanul biztosítani tudja. Számítunk megértésükre ebben az időszakban.

A MOL a felmerülő esetleges lakossági kérdések, felvetések megválaszolására a tavaszi nagyjavítás ideje alatt is rendelkezés áll. Környezetvédelmi szakembereink telefonon vagy e-mailben beérkező bejelentéseiket, kérdéseiket kivizsgálják és megválaszolják. Lakossági Call Center elérhetőségeink:

  • Hívjon minket a 06-23/55-11-66 számon, ahol üzenetrögzítő fogadja hívását!
  • Írjon nekünk a dunaifinomito@mol.hu e-mail címre.

Mindannyiunk számára rendkívüli időszakot élünk át, számos nem várt körülménnyel, viszont jóval több eszköz van a kezünkben, mint egy évvel ezelőtt és azt is megtanultuk, hogy odafigyeléssel, együttműködéssel, kölcsönös felelősségvállalással túljuthatunk ezen.

 

MOL Dunai Finomító

Elérhetőségek

Agroverzum - Tudományos Élményközpont

2462 Martonvásár, Brunszvik u. 2.

+36 (30) 6293083

info@agroverzum.hu

Az Agroverzum honlapja

Brunszvik kastély és parkja

2462 Martonvásár.Brunszvik út 2.

+36 (22) 569563

nagy.gabriella@agrar.mta.hu

A Brunszvik kastély és parkja honlapja

Polgármesteri Hivatal

2462 Martonvásár, Budai út 13.

+36 (22) 460-004

onkormanyzat@martonvasar.hu

Elérhetőségek és ügyfélfogadás

Képviselő-testület

2462 Martonvásár Budai út 13.

+36 (22) 460-004

horvath.balint@martonvasar.hu

Járási Hivatal

2462 Martonvásár Budai út 1.

+36 (22) 569-280

hivatal.martonvasar@fejer.gov.hu

Elérhetőségek és ügyfélfogadás

Kormányablak / Okmányiroda

2462 Martonvásár Budai út 1.

+36 (22) 460-081

kormanyablak.martonvasar@fejer.gov.hu

Forum Martini

+36 (20) 924-9946

kommunikacio@martonvasar.hu

Impresszum

Kommunikáció

+36 (30) 392-3062

sajto@martonvasar.hu