arrow caret

Martonvásár

A grófnők városa, a kisvárosok grófnője

Martonvásár

Kastély, zene, szerelem

Martonvásár

Beethoven és a halhatatlan kedves városa

Martonvásár

tRendi kisváros

Martonvásár

Történelem és kultúra

Martonvásár

Természet és tudomány

Martonvásár

Agroverzum, Beethoven Múzeum, Óvodamúzeum

Martonvásár

Brunszvik kastély és parkja

Martonvásár

A kultúra és a közösségek kisvárosa

Ön itt áll: forummartini.martonvasar.hu

Nagy lendülettel kezdődött a tanév a Beethovenben

Október elején egy régi, jól működő rendszerre álltunk át az iskolában a diákjaink biztonsága, és az energiahatékonyság érdekében. Ennek értelmében újra egy be- és kijáratos lett iskolánk, a főbejáratunk a Tóth Iván Sportcsarnok bejárata lett ismét.

Köszönjük a szülők és diákjaink segítő hozzáállását, amit az átállás időszakában tanúsítottak.
Hálásan köszönjük mindazok támogatását, akik adójuk egy százalékát a Martonvásári Beethoven Általános Iskolát támogató, Beethoven Alapítvány részére ajánlották fel. Idén rekord összegű, 600 ezer Ft támogatást nyertünk ezzel a lehetőséggel. A hozzájárulásból - többek között - iskolánk kisebb rendezvényeinek hangosításához szükséges eszközöket tervezünk beszerezni.
Tekintettel egyre szűkülő lehetőségeinkre, igyekszünk az idei tanévben olyan programokat megvalósítani, melyek támogatólag hatnak az iskola teljes közösségére (diákok, szülők és kollégák) és működésére egyaránt. Terveink között szerepel egy rendhagyó iskolai karácsonyi műsor és egy támogatói est megszervezése is, mert hisszük, hogy közös ös - szefogással segíthetjük diákjaink és egymás mindennapjait! Az iskolai élet nem állhat meg a minket körülvevő nehézségek ellenére sem. Diákjaink örömmel vették ki részüket a népmese napja alkalmából hirdetett rajzpályázatból, az állatok világnapja apropóján életre keltett iskolai kalandtúrából illetve a Magyar Diáksport Napján rendezett egész napos sportvetélkedőből. A házi programok mellett, nagy lendülettel látogattuk a MÜPA szervezte gyermekelőadásokat, és örömmel vettünk részt egyéb városi programokon is, mint például a Hangszert a kézbe rendezvény.
Az előttünk álló időszakban különösen nagy hangsúlyt helyezünk az olvasásra, így a tanévnyitón igazgató úr meghirdette az Olvasás évét, mert nagyon szeretnénk, ha minél többen könyvet ragadnának, és nem csak a tanév ideje alatt…

| Kiss-Orosz Kata • művelődésszervező-iskolatitkár