arrow caret

Martonvásár

A grófnők városa, a kisvárosok grófnője

Martonvásár

Kastély, zene, szerelem

Martonvásár

Beethoven és a halhatatlan kedves városa

Martonvásár

tRendi kisváros

Martonvásár

Történelem és kultúra

Martonvásár

Természet és tudomány

Martonvásár

Agroverzum, Beethoven Múzeum, Óvodamúzeum

Martonvásár

Brunszvik kastély és parkja

Martonvásár

A kultúra és a közösségek kisvárosa

Ön itt áll: forummartini.martonvasar.hu

Közösségek Adventi Estje

A karácsonyi várakozás időszakában, 2022. december 3-án este került megrendezésre a Brunszvik-Beethoven Kulturális Központ színháztermében a Martonvásári Közösségek Adventi Estje, amelyre a MartonKult és a Martonvásári Kulturális Egyesület a városban működő kulturális szervezetek, kisközösségek, civil szervezetek tagjait és vezetőit hívta meg abból a célból, hogy köszönetet mondjon a tavalyi évi együttműködésért és a város kulturális-közösségi életének gazdagításáért. Az est folyamán mutatkoztak be a Százszorszép Táncegyüttes új vezetői, Ifj. Zsuráfszky Zoltán és Zsuráfszkyné Szabó Judit, illetve a Martonvásári Fúvószenei Egyesület képviseletében Pfiffer Zsuzsanna és Fekete Ádám, akikkel együtt énekelt a közönség is. 

Az esten – a városvezetés több tagja mellett - részt vett polgármesterünk Dr. Szabó Tibor is, aki köszöntötte a megjelent közösségek tagjait és elmondta, hogy városunk megtartó erejét a közösségek összefogása adja, amelynek a BBK kitűnő helyszínéül szolgál a jövőben is.

A programon résztvevő mintegy 110 vendég egy jégszobrász-bemutatót tekinthetett meg, amely során a művész egy hópihét faragott ki. A MartonKult tervei szerint a Martonvásári Közösségek Adventi Estjére az idei decemberében is sor kerül.

Dr. Bocsi Andrea