arrow caret

Martonvásár

A grófnők városa, a kisvárosok grófnője

Martonvásár

Kastély, zene, szerelem

Martonvásár

Beethoven és a halhatatlan kedves városa

Martonvásár

tRendi kisváros

Martonvásár

Történelem és kultúra

Martonvásár

Természet és tudomány

Martonvásár

Agroverzum, Beethoven Múzeum, Óvodamúzeum

Martonvásár

Brunszvik kastély és parkja

Martonvásár

A kultúra és a közösségek kisvárosa

Ön itt áll: forummartini.martonvasar.hu

GYERE TÁNCOLNI A DDC-BE!

A Dynamic Dance Crew Tánciskola 2000 szeptemberében nyitotta meg kapuit Martonvásáron, amely 2016-tól már önálló egyesületként működik a város több pontján (Sportcsarnok, BBK, Brunszvik Teréz Óvoda).

Célunk, hogy minél több gyermeknek és fiatalnak biztosítsunk mozgási lehetőséget a településen. Az elmúlt évek alatt igazi táncos központtá nőtte ki magát az egyesület, ahova a környező településekről is nagy számban érkeznek jelentkezők.
A modern táncoktatás 8 korcsoportban történik kezdő és haladó szinten, óvodás kortól egészen a felnőtt korosztályig. A csoportokhoz folyamatosan lehet csatlakozni. Egyesületünk aktívan részt vesz a város közösségi életében. Növendékeink egész évben számos rendezvényen lépnek fel, továbbá több országos és nemzetközi táncversenyen is részt vesznek. A tavalyi versenyszezonban 29 alkalommal állhattak dobogóra a DDC-s táncosok. 2021-ben Zágrábban felnőtt csapatunk Európa Bajnok lett. Decemberben volt egyesületünk XXIII. karácsonyi gálája a BBK-ban, ahol a nagy érdeklődésre való tekintettel dupla előadással mutatkozott be az iskola közel 120 növendéke.​​​​​​​
A nyári szünetben 3 hetes tánctábort szervezünk, ahová külsős gyermekek jelentkezését is várjuk.​​​​​​​

Elérhetőségeink: Elnök:
Bartus László
E-mail: ddcmartonvasar@gmail.com
​​​​​​​Telefonszám: +36 20 326 5504 (Mózsik Viktória)