arrow caret

Martonvásár

A grófnők városa, a kisvárosok grófnője

Martonvásár

Kastély, zene, szerelem

Martonvásár

Beethoven és a halhatatlan kedves városa

Martonvásár

tRendi kisváros

Martonvásár

Történelem és kultúra

Martonvásár

Természet és tudomány

Martonvásár

Agroverzum, Beethoven Múzeum, Óvodamúzeum

Martonvásár

Brunszvik kastély és parkja

Martonvásár

A kultúra és a közösségek kisvárosa

Ön itt áll: forummartini.martonvasar.hu

LÁTOGATÁS A BŰVÖSVÖLGYBEN

Nemrégiben alkalmunk volt egy napot eltölteni a budapesti Bűvösvölgyben, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság által létrehozott médiaoktatási központban.

Mivel a program rendkívül közkedvelt és a pályázati helyek mindig pillanatok alatt elfogynak, nagyon örültünk, hogy lehetőségünk volt 40 fővel részt venni a foglalkozásokon. A buszon kísérőtanáraink, Vali néni és Zsolt bácsi négy csoportba osztottak bennünket, így vettünk részt a foglalkozásokon.

A szobákban, különféle feladatok vártak ránk: újságírás, rádiózás, híradó, reklámfilm készítés és egy autós kisfilm forgatása is. Minden csoport három programon vett részt, majd a fiúk és a lányok külön-külön egy tanulságos bemutatót láthattak az internetes zaklatásról. Mindenkinek tetszett a kirándulás. Nevetve beszéltük meg a hazafelé tartó úton, hogy ki, milyen élménnyel gazdagodott. A film, a híradó és a rádiós műsor készítéséről felvétel is készült, amiket a központ elküldött nekünk, így azokat később, az iskolában néztük meg, és utólag is jókat mosolyoghattunk. Igazi élmény volt, sokáig emlékezni fogunk rá!

Bubálik Nóra, Gutyina Viktória

8.b