arrow caret

Martonvásár

A grófnők városa, a kisvárosok grófnője

Martonvásár

Kastély, zene, szerelem

Martonvásár

Beethoven és a halhatatlan kedves városa

Martonvásár

tRendi kisváros

Martonvásár

Történelem és kultúra

Martonvásár

Természet és tudomány

Martonvásár

Agroverzum, Beethoven Múzeum, Óvodamúzeum

Martonvásár

Brunszvik kastély és parkja

Martonvásár

A kultúra és a közösségek kisvárosa

Ön itt áll: forummartini.martonvasar.hu

Nem lehetetlen küldetés!

Túlzás nélkül mondhatjuk, hogy az idei évben először megrendezett kvízestek népszerűség tekintetében a képzeletbeli dobogó tetejére ugrottak a téli-tavaszi rendezvényszezonban. Ez arra ösztönöz bennünket, a MartonKult csapatát, hogy az őszi szezonra újabb és újabb hangulatfokozó feladattal készüljünk, amit örömmel teszünk, hiszen tudjuk, hogy ez Nem lehetetlen küldetés számunkra sem.

Mikor a tavalyi év végén először gondoltunk kvízest szervezésére, még nem tudtuk, hogy ez olyan program lesz, ami különböző korosztályokat, régi és új lakosokat, helyieket és más településen élőket hoz majd közelebb egymáshoz, hogy remek hangulatban töltsenek együtt egy-egy estét. Számunkra hatalmas öröm, hogy ilyen rendezvényt tudtunk létrehozni! Az elérhető nyeremények persze motivációt adtak a csapatoknak, estéről estére mégis azt éreztük, hogy a résztvevők számára nem is annyira a díjak számítanak, inkább a játék öröme, a szórakozás és a jó hangulat. Nem csak mi éreztük így, ugyanis voltak, akik ezt szóban is kinyilvánították.

Nagyon örültünk a folyamatos visszajelzéseknek, hiszen azokból kaptunk információt arról, hogy egy-egy feladattípus mennyire tetszett, túl könnyű, esetleg túl nehéz volt. Ezeket figyelembe véve igyekeztünk a következő estre úgy változtatni a feladatokon, hogy mindenki komfortosan érezze magát. Szívesen vettük az építő szándékú kritikát is, meg is fogadtuk és ennek megfelelően módosítottunk a játékmeneten. Egyik kvízről a másikra magunk is igyekeztünk mindig valami új elemet kidolgozni, új feladványokkal előrukkolni. Mindezeknek köszönhetően elmondhatjuk, hogy nem volt két egyforma esténk, azonban mindegyik közös jellemzője volt a sok nevetés, jókedv és persze számos homlokra csapás. Azt mondják, egy kvíz akkor jó, ha több ismerettel távozunk, mint ahogy érkezünk. Úgy gondoljuk, ennek a feltételnek is megfeleltünk, számos új ismerettel gazdagodott mindenki, aki részt vett a játékban. Ez persze ránk, szervezőkre is igaz, hiszen a kérdések és a válaszok összeállítása közben folyamatosan tanultunk, sőt néha a játék lebonyolítása közben is kaptunk néhány új információt.

A nyári időszakban másféle közösségi szórakozási lehetőségekről igyekszünk majd gondoskodni, közben sok más mellett izgatottan készülünk már az őszi kvízestekre is. Mert ez nem csak egy felirat a plakáton, valóban mindig izgatottan és jókedvűen várjuk a vendégeket. Lelkesedésünk töretlen és biztatunk mindenkit, aki még nem tette, hogy ősszel tegye próbára magát egy csapattal és tapasztalja meg, hogy ez valóban Nem lehetetlen küldetés! Várunk szeretettel mindenkit az ősszel megrendezendő kvízesteken is!​​​​​​​

Godó Mónika

​​​​​​​