arrow caret

Martonvásár

A grófnők városa, a kisvárosok grófnője

Martonvásár

Kastély, zene, szerelem

Martonvásár

Beethoven és a halhatatlan kedves városa

Martonvásár

tRendi kisváros

Martonvásár

Történelem és kultúra

Martonvásár

Természet és tudomány

Martonvásár

Agroverzum, Beethoven Múzeum, Óvodamúzeum

Martonvásár

Brunszvik kastély és parkja

Martonvásár

A kultúra és a közösségek kisvárosa

Ön itt áll: forummartini.martonvasar.hu

DDC TÁNCTÁBOR

A Dynamic Dance Crew Táncegyesület a korábbi évekhez hasonlóan idén is Martonvásáron rendezte meg három hetes nyári tánctáborát a BBK épületében.

Hatalmas volt az érdeklődés a tábor iránt, hiszen ez a három hét nemcsak az egyesületi tagoknak szolgált edzőtáborként, hanem külsős gyermekek is jelentkezhettek, akik szerettek volna megismerkedni a modern tánc és a hip-hop világával. A táborozók (120 fő) napi több órában sajátíthatták el a különböző korosztályoknak megfelelő stílusokat és koreográfiákat, belekóstolhattak az akrobatika világába, de a sok mozgás mellett további változatos programkínálattal várták a résztvevőket a szervezők (pl. egyéni és csapatjátékok, csillámtetkó, kézműves foglalkozás, videózás, fotózás, tematikus programok) és a kisebbek nagy örömére mesedélelőtt és játszótéri program is szerepelt a tábori programban.

A szervezők célja idén is az volt, hogy minél több gyermeket mozgassanak meg a nyári szünidő alatt, valamint itt helyben biztosítsák a szülőknek programokban gazdag gyermekfelügyeletet. Felhívásunkra a martonvásári és a környékbeli gyerekek mellett, több budapesti lurkó is velünk táborozott. A tábor második hetében lehetőséget kaptunk arra, hogy részt vegyünk egy fantasztikus sárkányhajós programon a martonvásári Brunszvik-kastélypark taván.

Ezúton is köszönjük szépen a lehetőséget, hiszen a gyerekeknek egy igazán egyedülálló élményben lehetett részük. Bár az időjárás nem volt túl kegyes hozzánk, mindenki izgatottan és csillogó szemekkel várta, hogy hajóra szálljon.

Az iskola vezetői ezúton is szeretnék megköszönni Martonvásár Város Önkormányzatának és polgármester úr támogatását (kedvezményes bérleti díj, civil szervezeti támogatás), valamint BBK-nak a helyszínt, mellyel hozzájárultak a tábor sikeréhez.

Szeptemberben a XXV. tanévét kezdő egyesületünk Martonvásáron ismét várja a táncolni vágyó gyerekeket és fiatalokat.

Elérhetőségeink:

Email: ddcmartonvasar@gmail.com

Telefon: +36 20 326 5504 (Mózsik Viktória)

Mózsik Viktória

​​​​​​​