arrow caret

Martonvásár

A grófnők városa, a kisvárosok grófnője

Martonvásár

Kastély, zene, szerelem

Martonvásár

Beethoven és a halhatatlan kedves városa

Martonvásár

tRendi kisváros

Martonvásár

Történelem és kultúra

Martonvásár

Természet és tudomány

Martonvásár

Agroverzum, Beethoven Múzeum, Óvodamúzeum

Martonvásár

Brunszvik kastély és parkja

Martonvásár

A kultúra és a közösségek kisvárosa

Ön itt áll: forummartini.martonvasar.hu

SZEVASZ TÁBOR ÉLMÉNYBESZÁMOLÓ

A SZEVASZ Alapítvány támogatásával 15. alkalommal került megszervezésre a Szevasz Ifjúsági napközis tábor, aminek eddig Baracska, 2023-ban pedig első alkalommal Martonvásáron a Brunszvik Beethoven Kulturális Központ adott otthont.

A táborban 14 gyermek vett részt, akiket a szervezők változatos, színes, zömében mozgással összekötött programmal vártak. A gyerekek visszajelzései és a szervezők tapasztalatai alapján 2024-ben is martonvásári helyszínen rendezzük meg a tábort.

„A szevasz tábor nagyon jó volt. A gyerekek, táborvezetők nagyon kedvesek, a programok jók voltak. Hétfőn délelőtt a focipályán voltunk, délután egy bűvész látogatott el hozzánk. Kedden a Tordasi Western faluban voltunk, szerdán délelőtt Agárdon sárkányhajóztunk, délután pedig a Dinnyési Várparkba látogattunk el. Csütörtökön délelőtt egy fizikus bácsi fantasztikus kísérleteket mutatott be nekünk, délután focimeccset játszottunk. Péntek délelőtt sport és szabad játék volt, majd délután kincskeresés volt a kastélyparkban. Nagyon jól éreztem magam, remélem jövőre is lesz ilyen tábor.” (Nádler Botond)

„Egy olyan nyári táborban voltam idén… Ahol nagyon jó volt lenni. Büvèszkedhettünk íjászkodtunk, aranyat mostunk és nagyon sokat kirándultunk. Sok sport és ügyességi verseny is volt. Jó volt a tábor! Jó volt a csapat! Jövőre is ott szeretnèk lenni!” (Szalay Lilien)

Kupi Anita, Széll Anett, Molnár Balázs