arrow caret

Martonvásár

A grófnők városa, a kisvárosok grófnője

Martonvásár

Kastély, zene, szerelem

Martonvásár

Beethoven és a halhatatlan kedves városa

Martonvásár

tRendi kisváros

Martonvásár

Történelem és kultúra

Martonvásár

Természet és tudomány

Martonvásár

Agroverzum, Beethoven Múzeum, Óvodamúzeum

Martonvásár

Brunszvik kastély és parkja

Martonvásár

A kultúra és a közösségek kisvárosa

Ön itt áll: forummartini.martonvasar.hu

A MARTONVÁSÁRI TÁRSASJÁTÉKOS KLUB BEMUTATKOZÁSA

Már hosszabb ideje formálódik bennünk egy martonvásári társasjátékos klub létrehozásának gondolata, ám amikor a közelmúltban, a város online közösségi oldalán megtapasztaltuk, hogy milyen széles körű érdeklődés lenne erre, úgy döntöttünk, hogy belevágunk a megszervezésébe.

Elsősorban felnőttek és fiatalok számára hoznánk létre a klubot, de természetesen a szülők közreműködése mellett gyerekek is tudnának nálunk játszani.

Október elején megkezdtük az egyeztetést a MartonKult munkatársaival, akik örömmel biztosítanak helyszínt a klub számára. Az első játékalkalmat 2023. november 11-én tartjuk az Óvodamúzeumban, majd ezt követően havi rendszerességgel jelentkezünk. Ezen eseményekre mindenkit sok szeretettel várunk, aki akár társasággal, akár egymaga érkezne, és játszana egy régi kedvencével, vagy megtanulna egy új játékot a modern társasjátékok világából. Lesz nálunk mindenki számára elegendő játék, illetve olyan résztvevők is, akik készséggel meg is tanítják ezeket.

A terveink között szerepel emellett még az is, hogy létrehozunk egy közösségi oldalt, ahol társasjátékokkal kapcsolatban lehetne csevegni, kipróbált játékokat ajánlani, azokkal kapcsolatban egymástól kérdezni.

Úgy gondoljuk, hogy az egymás iránti nyitottsággal és odafigyeléssel játszva egy új közösséget tudunk majd létrehozni Martonvásáron.

Paar Vilmos, Selény Kristóf, Szeitl Edit​​​​​​​