arrow caret

Martonvásár

A grófnők városa, a kisvárosok grófnője

Martonvásár

Kastély, zene, szerelem

Martonvásár

Beethoven és a halhatatlan kedves városa

Martonvásár

tRendi kisváros

Martonvásár

Történelem és kultúra

Martonvásár

Természet és tudomány

Martonvásár

Agroverzum, Beethoven Múzeum, Óvodamúzeum

Martonvásár

Brunszvik kastély és parkja

Martonvásár

A kultúra és a közösségek kisvárosa

Ön itt áll: forummartini.martonvasar.hu

A MÜPA ÉS A CYBER JUMP MEGLÁTOGATÁSA

Szeptember 26-án reggel, a testnevelés óra után a martonvásári vasútállomásra mentünk és indultunk Budapestre a kényelmes, gyors és olcsó a vonattal.

Mi is ismerkedünk ezzel a közlekedési formával, hiszen jövőre már egyedül és nem csoportosan fogjuk tenni ugyanezt. Megérkezve a Művészetek Palotájához felsétáltunk az ott lévő kilátóba és gyönyörködtünk a az elénk táruló panorámában. Ezután a MÜPA gyönyörű Fesztivál Színház termében Vivaldi: A négy évszak című művét a Talamba Ütőegyüttes dolgozta át iskolásoknak szóló koncertté. Az előadás mindenkinek nagyon tetszett, mert sok érdekes hangszer is megszólalt.

Ezután a CYBER JUMP-ba mentünk, ami egy izgalmas trambulin park. Miután megvásároltuk a csúszásgátló zoknikat, az animátor kedvesen elmagyarázta a szabályokat. Ezután egy órán keresztül kedvünkre ugrálhattunk, szaltózhattunk, fogócskázhattunk, mászhattunk. Először kevésnek tűnt ez az idő, de az óra lejártával mégis mindenki kellemesen elfáradt. A sok ugrálástól megéheztünk, így egy közeli parkban megpihenve megettük a szendvicseinket. A nap folyamán nagyon jól éreztük magunkat, hiszen a két különböző típusú program jól kiegészítette egymást és mindenki találhatott benne kedvére valót. Ilyen remek őszi kirándulást kívánunk mindenkinek!

Babai Dávid, Baricza Mercédesz, Gnandt Vilmos, Imre Imola, Jordán Alexandra, Kizmus Jázmin, Márhoffer Dávid • 8. b