arrow caret

Martonvásár

A grófnők városa, a kisvárosok grófnője

Martonvásár

Kastély, zene, szerelem

Martonvásár

Beethoven és a halhatatlan kedves városa

Martonvásár

tRendi kisváros

Martonvásár

Történelem és kultúra

Martonvásár

Természet és tudomány

Martonvásár

Agroverzum, Beethoven Múzeum, Óvodamúzeum

Martonvásár

Brunszvik kastély és parkja

Martonvásár

A kultúra és a közösségek kisvárosa

Ön itt áll: forummartini.martonvasar.hu

TISZTÍTSUK MEG A VILÁGOT!

Szeptember 17-e a Takarítás és szemétszedés világnapja! A környezettudatosság kiemelt szerepet kell, hogy kapjon a mindennapjainkban, hiszen a jövőnk szempontjából meghatározó, hogy NE szennyezzük környezetünket, világunkat!

Ezen fontos alkalomból iskolánk Diákönkormányzata (DÖK) és a Fenntarthatósági munkacsoport közös ,,akciót’’ szervezett, ahol a cél az volt, hogy megtisztítsuk iskolánk környékét. Szeptember 18-án a DÖK néhány tagja és a minket segítő pedagógus társaságában a Kossuth térre mentünk, ahol megpróbáltunk minden szemetet összeszedni. Városunkban szerencsére sokan vannak, akik odafigyelnek a környezetükre, ezért csak néhány zsáknyi hulladék jött össze, amit a Martongazda munkatársai a megfelelő helyre szállítottak el. Az iskolába vissza indulva sem vettük le a gumikesztyűt és azt az útszakaszt is megtisztítottuk az eldobott szeméttől. Jól éreztük magunkat, elégedettek voltunk, hiszen fontos dolgot tettünk a környezetünk védelme érdekében.

A Diákönkormányzat tagjaiként szeretnénk példával is szolgálni diáktársaink számára és meghonosítani körükben a szemétszedési akciókat.

Jordán Alexandra • DÖK tag