arrow caret

Martonvásár

A grófnők városa, a kisvárosok grófnője

Martonvásár

Kastély, zene, szerelem

Martonvásár

Beethoven és a halhatatlan kedves városa

Martonvásár

tRendi kisváros

Martonvásár

Történelem és kultúra

Martonvásár

Természet és tudomány

Martonvásár

Agroverzum, Beethoven Múzeum, Óvodamúzeum

Martonvásár

Brunszvik kastély és parkja

Martonvásár

A kultúra és a közösségek kisvárosa

Ön itt áll: forummartini.martonvasar.hu

ÚJULT ERŐVEL VÁGUNK NEKI A TAVASZNAK

Labdarúgó csapatainknak véget ért az őszi szezon. A Martonvásári Sport Klub felnőtt csapata a Fejér Vármegyei I. osztályú bajnokság 11. helyéről (3 győzelem, 3 döntetlen, 8 vereség, 12 pont) várja a tavaszi folytatást.

Az Öregfiú csapatunk a vármegyei bajnokság északi csoportjában 100%-os teljesítményt nyújtva (9 meccs, 9 győzelem) az első helyről várhatja a tavaszt, 9 pontal megelőzve a Zsámbék és 10 ponttal megelőzve a Komárom csapatát. A Felnőtt csapatunknál a tavalyi szezon gyenge teljesítménye után, az idei jobb szereplés reményében rengeteg személyi változás történt mind a keretben, mind pedig a stábban is. 14 új játékos érkezett, az irányítást pedig Hevesi Tamás (UEFA Pro licence) szakmai igazgató mellett a 17-szeres magyar válogatott váci Nagy Tibor vette át. A csapat összekovácsolása mellett az elsődleges feladat a kieső zóna elkerülése, a középmezőny elérése volt a cél, ami részben sikerült, de még van min dolgozni, hogy jó focit és jó csapatot lássunk Martonvásáron.

Az Öregfiú csapat célja a tavalyi cím megvédése, ennek érdekében mindent meg is tettek a fiúk és eddig minden meccset megnyerve robognak az újjabb aranyérem felé.

Az U19-es csapatunk az előkelő 5. helyről várja a tavaszi folytatást a vármegyei I. osztályban.

Az U16-os csapatunk pedig a vármegyei északi csoport 6. helyéről fordul rá a tavaszra.

Január 27-től hétvégente várjuk kedves labdarúgást kedvelő nézőinket a Téli Felnőtt Nagypályás Műfüves bajnokság ingyenesen megtekinthető mérkőzéseire a Horváth Ottó Sportközpontba.

Felnőtt csapatunknak a vármegyei bajnokság február végén folytatódik, míg az öregfiú és az utánpótlás csapataink márciusban folytatják a pontvadászatot.

Jó szurkolást mindenkinek! Hajrá Marton​​​​​​​