arrow caret

Martonvásár

A grófnők városa, a kisvárosok grófnője

Martonvásár

Kastély, zene, szerelem

Martonvásár

Beethoven és a halhatatlan kedves városa

Martonvásár

tRendi kisváros

Martonvásár

Történelem és kultúra

Martonvásár

Természet és tudomány

Martonvásár

Agroverzum, Beethoven Múzeum, Óvodamúzeum

Martonvásár

Brunszvik kastély és parkja

Martonvásár

A kultúra és a közösségek kisvárosa

Ön itt áll: forummartini.martonvasar.hu

KOSÁRLABDA HÍREK

A Százhalombattai Kosárlabda Sportegyesület U14-es Pest Vármegyei regionális fiú korosztályában játszó martonvásári kosárlabdázók a 2023 / 2024-es alapszakasz végéhez értek. Nagy reménységre ad okot, hogy első évben jól teljesítettek kosárlabdázóink !

Sári Kata vezetőedző vezénylésével egy jól összeszokott és stabil csapat fejezte be az idei szezon kosárlabda alapszakaszát az U14-es, regionális fiú korosztályban.

Lejátszották az összes (12) mérkőzést, melyek közül többnek az újonnan épült százhalombattai kosárlabda csarnok adott otthont, néhány esetében pedig a régióban található városok tornatermeit látogatták meg sportolóink. Az alapszakasz mérlege 7 győzelem, 5 vereség volt és összesítésben a 4. helyen zárták a tabellát. A résztvevő csapatok fej-fej mellett, szoros és kiélezett küzdelemben vettek részt.

A bajnokságban most kettő hét pihenő következik, amíg kisorsolják a további mérkőzések időpontjait és helyszíneit, de a gyerekek addig is töretlen lelkesedéssel edzenek és készülnek a folytatásra.

Kata néni gondolatai az alapszakaszról:

„ Az alapszakaszban elszenvedett 5 vereségből szinte mindegyik nagyon szoros eredménnyel végződött, csak hajszálon múlott, hogy nem mi nyertünk.  Az idei bajnokságban minden csapatban érezhetően nagyon sokat dolgoztak az edzők és a gyerekek, így nagyon felkészült sportolókat láthattunk a pályán, ezért az alapszakasz mérkőzései sok izgalmat tartogattak. Még 12 mérkőzés vár ránk, így május végéig bele kell húznunk, de ez egy nagyszerű csapat, nagyszerű srácokkal!”

A gyerekek továbbra is az iskolai tanulmányaik és egyéb elfoglaltságaik mellett, heti 2 – 3 alkalommal vesznek részt az edzéseken, melyek itt helyben, vagy Százhalombattán vannak, ahova szülői összefogással és támogatással jutnak el, de a hétvégi mérkőzésekre is ők viszik őket. 

Városunkban továbbra is szeretném népszerűsíteni a kosárlabda sportot.

Az egyre népszerűbb sport továbbra is heti két alkalommal várja 9-10 éves kortól a kosárlabda iránt érdeklődő fiúkat és lányokat. 

Helyszín: Martonvásári Beethoven Általános Iskola – tornaterem 

Időpont: kedd:18.00 – 19.30, csütörtök:17.30 – 19.00

A Pest vármegyei korosztályos bajnokságban résztvevő martonvásári kosárlabdásoknak sok sikert és kitartást kívánunk az idei szezon befejezéséhez!

Hajrá SZKSE, hajrá martonvásári kosarasok!

"Mindenkinek van tehetsége, de a képesség kemény munkát igényel."

- Michael Jordan -

Takács Árpád​

​​​​​​​​​​​​​