arrow caret

Martonvásár

A grófnők városa, a kisvárosok grófnője

Martonvásár

Kastély, zene, szerelem

Martonvásár

Beethoven és a halhatatlan kedves városa

Martonvásár

tRendi kisváros

Martonvásár

Történelem és kultúra

Martonvásár

Természet és tudomány

Martonvásár

Agroverzum, Beethoven Múzeum, Óvodamúzeum

Martonvásár

Brunszvik kastély és parkja

Martonvásár

A kultúra és a közösségek kisvárosa

Ön itt áll: forummartini.martonvasar.hu

A TOUR DE HONGRIE ÚJRA MARTONON

2024. május 8. és 12. között kerül megrendezésre a 45. Tour de Hongrie - Magyar Kerékpáros Körverseny. Idén sajnos nem városunkból rajtol a mezőny, de május 11-én szombaton a verseny 4. szakasza várhatóan 14:00 körül áthalad településünkön. 

A verseny teljes útvonal-zárással zajlik az Országos Rendőr-főkapitányság koordinálásával a vármegyei főkapitányságok segítségével. Az adott útszakaszok a mezőny érkezése előtt kb. 20-30 perccel kerülnek lezárásra. A pontos információkkal a verseny előtti napokban tájékoztat mindenkit Tour de Hongrie csapata.
Magyarország turisztikai látványosságait és idegenforgalmi értékeit bemutató sporteseményt az elmúlt évhez hasonlóan a rajttól a célig élőben közvetíti a Magyar Televízió M4 Sport csatornája és online felülete, valamint további több mint 150 országba jut el a versenyről készülő TV-adás.
Viszont, akik nem szeretnének a TV előtt szurkolni, őket várjuk az fő út mentén egy közös hajrára. Hiszen, a Giro d’Italia verseny óta a világ is tudja, hogy a martonvásári szurkolóknál jobb nincsen.