arrow caret

Martonvásár

A grófnők városa, a kisvárosok grófnője

Martonvásár

Kastély, zene, szerelem

Martonvásár

Beethoven és a halhatatlan kedves városa

Martonvásár

tRendi kisváros

Martonvásár

Történelem és kultúra

Martonvásár

Természet és tudomány

Martonvásár

Agroverzum, Beethoven Múzeum, Óvodamúzeum

Martonvásár

Brunszvik kastély és parkja

Martonvásár

A kultúra és a közösségek kisvárosa

Ön itt áll: forummartini.martonvasar.hu

Állami kitüntetettjeink, akikre büszkék vagyunk!

Magyarország Köztársasági Elnöke március 15. alkalmából 

Farkas Erzsébet Martonvásár város volt önkormányzati képviselője, a Fejér Vármegyei Önkormányzat Közgyűlésének volt tagja részére, a város és a helyi közösségek érdekében nagy elhivatottsággal végzett, sokoldalú tevékenysége elismeréseként a Magyar Ezüst Érdemkereszt kitüntetést adományozta.

Dr. Veisz Ottó agrármérnök, a Magyar Tudományos Akadémia levelező tagja, a Magyar Kutatási Hálózat Agrártudományi Kutatóközpontja Mezőgazdasági Intézetének volt igazgatója, kutatóprofesszora, a Pannon Egyetem címzetes egyetemi tanára, a Széchenyi István Egyetem tiszteletbeli doktora részére, a növénynemesítés területén a klímaváltozás hatásait vizsgáló és a növényi rezisztenciát középpontba állító kutatásai, különösen a szántóföldi növénytermesztés biológiai alapjainak fejlesztését elősegítő kutatói munkája elismeréseként a Magyar Érdemrend Lovagkeresztje kitüntetést adományozta. 

Dr. Szabó Tibor Martonvásár város polgármestere, a Határon Túli Magyarok Hivatala volt elnöke részére a külhoni magyarságért, valamint Martonvásár fejlesztése érdekében végzett elhivatott településvezetői tevékenysége elismeréseként a Magyar Érdemrend Lovagkeresztje kitüntetést adományozta.