arrow caret

Martonvásár

A grófnők városa, a kisvárosok grófnője

Martonvásár

Kastély, zene, szerelem

Martonvásár

Beethoven és a halhatatlan kedves városa

Martonvásár

tRendi kisváros

Martonvásár

Történelem és kultúra

Martonvásár

Természet és tudomány

Martonvásár

Agroverzum, Beethoven Múzeum, Óvodamúzeum

Martonvásár

Brunszvik kastély és parkja

Martonvásár

A kultúra és a közösségek kisvárosa

Ön itt áll: forummartini.martonvasar.hu

DANCESSENCE STUDIO

Táncstúdiónk 2023 őszétől viseli a Dancessence Studio nevet, azonban a latin és divattánc oktatás több, mint 8 éve folyik Martonvásáron. Jelenleg 3 csoporttal működik a stúdió: vegyes korosztályú gyermekcsoport, egy ifjúsági ’nagylányos’ csoport és a felnőtt hölgyekből álló ’lady dance’ csoport. A gyerekek a rendszeres fellépések alkalmával mutatják be az új koreográfiákat és a tanultakat, míg a felnőtt csapat tagjai inkább a kikapcsolódásért, a latin zenék, a tánc és a remek csapat szeretetéért jön péntek esténként a táncterembe. 

A Studio esszenciája, azaz lényege az öröm, a felszabadultság megélése a zene és a mozdulatok tökéletes összhangja révén. Ezen gondolatok mentén választottuk a Dancessence elnevezést. 

Hogy miért jó még latin zenére táncolni? Mert kiváló módja a nőiesség kifejezésének, és nem utolsó sorban pedig nemcsak testileg, lelkileg, hanem mentálisan is fitten tart. 

Jelenleg a következő fellépésünkre készülünk, valamint az első Dancessence nyári gyermek és felnőtt tánctáborra, amelynek júliusban Göd biztosít helyszínt. Táncosaink itt a latin, a standard és a divattáncok mellett megismerkednek a modern tánc és a jazz balett alapjaival is.

A csoportos órákon túl a Dancessence Studio szeretettel foglalkozik esküvőre készülő párok tanításával is, hogy a “nagy napon” egy igazán megható, vagy éppen vicces tánccal örvendeztessék meg a rokonokat. 

Ha kedvet kaptál, vár Téged is a Dancessence!

Hartdégen Klaudia