arrow caret

Martonvásár

A grófnők városa, a kisvárosok grófnője

Martonvásár

Kastély, zene, szerelem

Martonvásár

Beethoven és a halhatatlan kedves városa

Martonvásár

tRendi kisváros

Martonvásár

Történelem és kultúra

Martonvásár

Természet és tudomány

Martonvásár

Agroverzum, Beethoven Múzeum, Óvodamúzeum

Martonvásár

Brunszvik kastély és parkja

Martonvásár

A kultúra és a közösségek kisvárosa

Ön itt áll: forummartini.martonvasar.hu

A DYNAMIC DANCE CREW TÁNCEGYESÜLETRŐL

A Dynamic Dance Crew Táncegyesület immár 24 éve működik Martonvásáron. Az oktatás jelenleg 8 csoportban történik az ovisoktól egészen a felnőtt korosztályig.

Az idei versenyszezonban 4 csapatunk mérettette meg magát hip-hop/street dance kategóriában. Az utolsó záró versenyünk előtt eddig 3 országos és 4 nemzetközi táncversenyen vettünk részt, melyekről fantasztikus eredményekkel tértünk haza. Táncosaink összesen 27 alkalommal álltak dobogóra (arany 17 db, ezüst 7 db, bronz 3 db), továbbá hét különdíjat is kaptunk. Egyesületünket ebben a szezonban két elismerő díjjal is jutalmazták, decemberben Országos Bajnok, míg májusban Budapest Bajnok lett iskolánk.

Az utánpótlás nevelés is nagyon fontos számunkra, ezért a fellépéseken lehetőséget biztosítunk minden csoportunknak, hogy be tudjanak mutatkozni itt helyben Martonvásáron és a környező települések rendezvényein is. 

A májusi Hello Marton! Fesztivál és a Gyermeknap után júniusban még egy szezonzáró versenyen veszünk részt Dabason, miközben gőzerővel készülünk a június 23-i évzáró gálánkra, melyen közel 130 növendékünk lép fel a Tóth Iván Sportcsarnokban.

Az elmúlt évekhez hasonlóan a Brunszvik-Beethoven Kulturális Központ ad otthont a júliusban kezdődő három hetes tánctáborunknak, ahol a résztvevőket a táncoktatás mellett változatos és színes programokkal is várjuk.

Információ: ddcmartonvasar@gmail.com

Mózsik Viktória