arrow caret

Martonvásár

A grófnők városa, a kisvárosok grófnője

Martonvásár

Kastély, zene, szerelem

Martonvásár

Beethoven és a halhatatlan kedves városa

Martonvásár

tRendi kisváros

Martonvásár

Történelem és kultúra

Martonvásár

Természet és tudomány

Martonvásár

Agroverzum, Beethoven Múzeum, Óvodamúzeum

Martonvásár

Brunszvik kastély és parkja

Martonvásár

A kultúra és a közösségek kisvárosa

Ön itt áll: forummartini.martonvasar.hu

Új csarnokot építettek, Martonvásáron tervezik a jövőt

Új csarnokot adott át a LED-fényforrásgyártással és fémmegmunkálással foglalkozó Keramix Hungary Kft. , ami már 10 éve működik Martonvásáron.

Ez alatt az időszak alatt a cég számos technológiai fejlesztést és kapacitásbővítő beruházást valósított meg uniós támogatással településünkön. A beruházások folyamatosan hozzájárultak, hogy a vállalkozás egyre növekvő árbevételéhez, jövedelmezőségéhez. 2022-ben a vállalkozás az eddigiekhez képest egy még jelentősebb beruházásba kezdett Martonvásár-Erdőháton, amelyet 2024. június 28-án ünnepélyes keretek között adott át.  

A beruházás keretében egy új 1000 m2-es ipari csarnok és kiszolgáló infrastruktúra jött létre valamint ennek részeként további raktározási technológiát és helybeni hulladékfeldolgozást fejlesztő eszközbeszerzés is megvalósult. Az eseményen részt vett a jelenlegi illetve a frissen megválasztott hamarosan a városházát átvevő polgármester is. 
Az ügyvezető-tulajdonos az ünnepségen elmondta, hogy sokat jelentett mindig is számára Martonvásár Önkormányzatának támogatása, pozitív hozzáállása a cég fejlődéséhez az elmúlt 10 évben. Kiemelte, hogy a megvalósult beruházás talán a legjelentősebb mérföldkő, az éppen idén 20 éves fennállását ünneplő cég számára. 


A több mint 300 millió Ft-os fejlesztés a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz - Zöld Nemzeti Bajnokok program keretében valósult meg, amihez Kormány és az Európai Unió társfinanszírozás keretében 170 816 112 Ft feltételesen vissza nem térítendő támogatást biztosított. A projekt megvalósulása jelentősen hozzájárul a régió zöldgazdasági potenciáljának erősítéséhez.