arrow caret

Martonvásár

A grófnők városa, a kisvárosok grófnője

Martonvásár

Kastély, zene, szerelem

Martonvásár

Beethoven és a halhatatlan kedves városa

Martonvásár

tRendi kisváros

Martonvásár

Történelem és kultúra

Martonvásár

Természet és tudomány

Martonvásár

Agroverzum, Beethoven Múzeum, Óvodamúzeum

Martonvásár

Brunszvik kastély és parkja

Martonvásár

A kultúra és a közösségek kisvárosa

Ön itt áll: forummartini.martonvasar.hu

Kezdődik a foci szezon!

A Martonvásári Sport Klub felnőtt labdarúgó csapata július 4-én kezdte meg a felkészülést a 2024/25-ös szezonra, melyet a tavalyi gyenge szereplés ellenére, ismét a Fejér Vármegyei Bajnokság I.osztályában kezd meg. A jobb szereplés reményében komoly "vérfrissítést" kezdeményezett a vezetőség, melynek tagjai között szeretettel köszöntjük Dr.Buzás Benedeket is.

A legfontosabb változás, hogy Nagy Tibor vezetőedző helyett ebben a szezonban egy fiatal edzőpáros - Gálvölgyi István és Trizna Tamás- fogja irányítani a csapatot, akik a budapesti Gloriett SE utánpótlás nevelő egyesülettől érkeznek. Nem csak a felnőtt együttes körüli teendőket látják majd el, hanem ők fogják irányítani az U16-os csapatunkat és koordinálják a teljes utánpótlás nevelést.

távoztak: Habos Tamás, Fügedi Ákos, Jordáki Milán, Kádár József, Pully Róbert, Pully Zoltán, Tar László, Pintér Olivér, Oláh Dániel és Tóth Dávid. Köszönjük, a martonvásári csapatban való játékukat.

A távozók helyett értelemszerűen újak érkeztek, közülük sokaknak már ismerős a hazai öltöző, hiszen már játszottak a csapatunkban. Ők név szerint: Benkő Márk (kapus), Patkós Kevin, Cservenka Gergő, Hernádi Ádám, Szilágyi Roland, Fodor Gergő, Cziklin Roland, Kővári Ferenc. És akiknek még teljesen új a haza pálya: Svet Martin, Gál Benedek, Szedlák Bence, Szűcs János, Spinner Szabolcs. Minden új játékosnak sok sikert kívánunk zöld-fehérben!

A vezetőség a csapatnak az 5-10. helyet tűzte ki célul, de nem leszünk “megsértődve”, ha előkelőbb helyen végez az együttes.

 

Az eddig lejátszott edzőmeccsek eredményei: Martonvásár - Beloiannisz 4:1, Velence - Martonvásár 0:1, Martonvásár - Flotta 201 SE Bp. 1:0, Százhalombatta - Martonvásár 4:0, Puskás Akadémia III.- Martonvásár 1:1.

Az együttes a 14 csapatos vármegyei I.osztályú bajnokságban augusztus 25-én, vasárnap kezdi meg a szereplést. Az újonc Adony együtteséhez látogatunk, a mérkőzés 17.00 órakor kezdődik. Az első hazai összecsapás szeptember 1-én, vasárnap 16:30 órakor lesz a bajnokesélyes Sárbogárd csapatával. 

Hajrá Marton!


Hazai mérkőzések időpontjai:
 

Felnőtt:

Martonvásár - Enying: október 6. - 15:00

Martonvásár - Tóvill-Kápolnásnyék: október 13. - 15:00
Martonvásár - KK Grain Kft.-Mezőfalva: október 20. - 14:30

Martonvásár - Lajoskomárom: november 3. - 13:30

U19:
Martonvásár - Polgárdi: október 19. - 10:00

Martonvásár - Sárosd: október 26. - 10:00

Öregfiúk:

Martonvásár - Budajenő: október 19. - 14:30

Martonvásár - Gyúró: november 2. - 13:30

Kozma László