arrow caret

Martonvásár

A grófnők városa, a kisvárosok grófnője

Martonvásár

Kastély, zene, szerelem

Martonvásár

Beethoven és a halhatatlan kedves városa

Martonvásár

tRendi kisváros

Martonvásár

Történelem és kultúra

Martonvásár

Természet és tudomány

Martonvásár

Agroverzum, Beethoven Múzeum, Óvodamúzeum

Martonvásár

Brunszvik kastély és parkja

Martonvásár

A kultúra és a közösségek kisvárosa

Ön itt áll: forummartini.martonvasar.hu

SAKKOZÓK ÉJSZAKÁJA

A MartonVál Sakk Club sokéves hagyományokra visszatekintő nyári összejövetelét a  Sakkozók éjszakáját 2024. augusztus 9-én rendeztük meg.

Annak apropóján, hogy két elnökségi tagunkat, Zelena Zsoltot és Dolinka Zsoltot is köszönthessük a születésnapjuk alkalmából, az Emlékezés terén Martonvásár és a környék sakkozói jöttek össze, hogy ezzel is erősítsék a csapat összetartását. 

A kicsiknek és nagyoknak a játék a nagyméretű térsakk bábukkal már délután elkezdődött. A sakk asztalokat a kemence körül állítottuk fel, ahol a bográcsban Kecskés Milán pörköltje és hozzá Dolinka Éva körete várta a résztvevőket. 

Az ünnepeltek ajándékba sakktábla formájú tortát és csokoládé sakkfigurákat is kaptak. Az ízletes vacsora mellett egy házi sakkversenyt is tartottunk 6 fordulóval és kétszer 15 perces játékidővel. A rendezvény résztvevői közül 20 versenysakkozó ült le játszani. A rendezvény rangját emelte, hogy Tóth Balázs az MVK NKFt. vezetője is csatlakozott a mezőnyhöz. A végig remek hangulatú viadalt Körtélyesi Richárd nyerte. Katona Ferenc a második, Szilágyi Sámuel pedig a harmadik helyet szerezte meg. Az ünnepeltek közül Dolinka Zsolt a 8., míg Zelena Zsolt a 14. helyen végzett. Jövőre is szeretettel várjuk a környék sakkozóit a Sakkozók éjszakáján!

Bakacs János • MartonVál SC