arrow caret

Martonvásár

A grófnők városa, a kisvárosok grófnője

Martonvásár

Kastély, zene, szerelem

Martonvásár

Beethoven és a halhatatlan kedves városa

Martonvásár

tRendi kisváros

Martonvásár

Történelem és kultúra

Martonvásár

Természet és tudomány

Martonvásár

Agroverzum, Beethoven Múzeum, Óvodamúzeum

Martonvásár

Brunszvik kastély és parkja

Martonvásár

A kultúra és a közösségek kisvárosa

Ön itt áll: forummartini.martonvasar.hu

Új eszközök a Martonvásári Fúvósoknak

A Martonvásári Fúvószenei Egyesülettel a Vidékfejlesztési Program keretén belül a(z) Völgy Vidék Közösség működési területére meghirdetett, VP6-19.2.1.-96-6-21 kódszámú, Völgy Vidék Közösség - Helyi fejlesztések támogatása című felhívás keretében pályázatot nyújtottunk be és nyertünk. A Támogatói Okirat alapján 9 855 625 Ft támogatást ítéltek meg számunkra, amelyhez még kb. 600 000 Ft önrészt kellett hozzátennünk, így tudtunk új informatikai eszközöket és hangszereket vásárolni.

A jelenlegi eszközbeszerzés keretében hangszer állományunkat  13 db új eszközzel bővítettük. 4 db fuvolát, 3 db B klarinétot, 1 db esz klarinétot, 3 db trombitát, 1 db harsonát és 1 db esz bariton szaxofont szereztünk be. Ezek mellett 3 db táblagépet, 2 db notebook-ot, 1 db projektort és 1 db vetítővásznat is vásároltunk, melyekkel a kottatár és az egyesületi munka adminisztrációjának a korszerűsítése is megtörténik, mivel digitális platformra tértünk át. Az eszközöket a piacon elérhető legkedvezőbb árat biztosító beszállítóktól szereztük be. Mind a hangszerek, mind az informatikai eszközök esetében a magasabb minőségű kategória legolcsóbb elemeit vásároltuk meg, ezzel is optimalizálva a költségeket. A kottatár digitalizálása is a hatékonyságot segíti, mert a több, mint 300 darabos gyűjteményünk digitális formában is elérhető, így az kisebb helyen is elfér.

Az új hangszerek beszerzésével növelni tudjuk a zenészek létszámát, mert így olyanok is zenélhetnek a zenekarban, akiknek nincs saját hangszerük, hiszen azt az egyesület biztosítani tudja számukra. Az informatikai eszközök segítségével kevesebbet kell majd nyomtatni és fénymásolni, ezzel is csökkentjük a papír felhasználásunkat, ami költséghatékonyabb és környezetbarát működést tesz lehetővé.