Városüzemeltetési hírek

Tájékoztató

Közületek szennyvízcsatorna-hálózathoz való utólagos csatlakozásáról Martonvásár Erdőhát településrészén


Tájékoztatás a megváltozott forgalmi rendről

2018. február 12-én (hétfőn) reggel 9 órától folytatódnak a Dózsa György út környezetrendezésének tereprendezési munkálatai.

Felhívjuk a tisztelt autósok figyelmét, hogy a Dózsa György út páros oldalán (a térképen jelzett szakaszon) vasárnap (február 11.) 21:00-tól előreláthatólag hétfő 16:00-ig tilos lesz megállni és várakozni, illetve a munkavégzés során a TSZ udvarba történő be- és kihajtás is ideiglenesen korlátozásra kerülhet.


Tájékoztatás a megváltozott forgalmi rendről

2018. február 8-án (csütörtökön) reggel 9 órától folytatódnak a Dózsa György út környezetrendezésének tereprendezési munkálatai.

Felhívjuk a tisztelt autósok figyelmét, hogy a Dózsa György út páros oldalán szerdán (február 7.) 21:00-tól előreláthatólag csütörtök 16:00-ig tilos lesz megállni és várakozni, illetve a munkavégzés során a TSZ udvarba történő be- és kihajtás is ideiglenesen korlátozásra kerülhet.


Fenyőfa elszállítás

A martonvásári karácsonyfák következő begyűjtését 2018. február 6-án végzi a VHG Nonprofit kft.

Kátyúzások Martonvásár-szerte

A Martongazda Nonprofit kft. útjavítási munkálatokat végzett december 6-án a Tátra utcában, Kolozsvári utcában, a József Attila utcában és a Magtár utcában.


Kismartoni fejlesztések

Martonvásár Kismarton településrészén kb. 400 méter nemeszúzalék került rádolgozásra a korábbi földútra, illetve ideiglenes közvilágítás kialakítására is sor kerülhet még az idén.


Fejlemények a martonvásári vasúti aluljáró ügyében

November 30-án, csütörtökön Martonvásárra érkeznek a MÁV zrt. illetékesei, akikkel Gucsek István alpolgármester úr próbál megoldást találni a vasúti aluljárónk vissza-visszatérő beázási problémáira.

Az esemény apropóján most teljes egészében közzétesszük Dr. Szabó Tibor polgármester úr és MÁV Zrt. között, a hónapban lefolytatott levelezését. 


Elkezdődtek a lezárásokkal járó csatornabővítési munkálatok

Munkavégzés folyik a Százszorszép utcában, a Gólyahír utcában, illetve a Boglárka utcában. A kivitelező, a lehetőségeik szerint napi többszöri beállást is megpróbálj biztosítani. Az Estike illetve Százszorszép utca közötti szerviz út kiépült, akadálytalanul használhatja akinek a hazajutást megkönnyíti.


Korábbi cikkek