arrow caret

Martonvásár

A grófnők városa, a kisvárosok grófnője

Martonvásár

Kastély, zene, szerelem

Martonvásár

Beethoven és a halhatatlan kedves városa

Martonvásár

tRendi kisváros

Martonvásár

Történelem és kultúra

Martonvásár

Természet és tudomány

Martonvásár

Agroverzum, Beethoven Múzeum, Óvodamúzeum

Martonvásár

Brunszvik kastély és parkja

Martonvásár

A kultúra és a közösségek kisvárosa

Ön itt áll: forummartini.martonvasar.hu

 MOL Dunai Finomító karbantartás

Tisztelt Városlakók,

Az érintett üzemeink leállása április 20. és június 24. között szakaszosan történik, majd a karbantartás elvégzése után a várható visszaindítás is szakaszosan valósul meg, várhatóan június utolsó hetében fejeződik be.

Miért van szükség a finomítóban ütemezett karbantartásra?

Az időszakos karbantartás az üzemeink biztonságos üzemmenetét szolgálja, annak érdekében, hogy az ország számára stratégiai fontossággal bíró üzemanyag ellátást a Dunai Finomító a jövőben is folyamatosan és zavartalanul biztosítani tudja, az év 365 napján. További haszna, hogy a leállások alatti technológiai fejlesztéseink révén hatékonyabban, biztonságosabban és fenntarthatóbban tudunk működni. A karbantartási időszak alatt üzemeinkben a technológiát beszállító cégek által javasolt katalizátor cserékre, javításokra, felújításokra, cserékre kerül sor, melyet az adott üzem irányított és felügyelt leállása mellett végzünk el, egészséget, környezetet, biztonságot nem veszélyeztető körülmények között.

A lakosság számára mi érzékelhető Százhalombattán és a környező településeken a kisleállás idején?

A kisleállással járó munkálatok a finomító környezetében elsősorban a leállásra való felkészülés és a visszaindulás idején okozhatnak a szokásostól eltérő jelenséget. Az üzemek kisjavításra történő előkészítése 3-6 napig, valamint a javítást követően az üzemek újraindítása 2-3 napig tart, amely időszak alatt több olyan technológiai tevékenységet hajtunk végre, amelyek a környező településeken éreztethetik hatásukat, mint például fokozott zajhatás, látványos fáklyázás, kellemetlen szaghatás.

 

Az időszakos karbantartás a finomító berendezéseinek biztonságos üzemmenetét és élettartam növelését szolgálja. Szakembereink mindent megtesznek azért, hogy tevékenységünk ne zavarja a környéken élő szomszédaink mindennapjait.

 

A Dunai Finomítóval kapcsolatos további aktuális hírek a HELLO DUFI mobilapplikációban is elérhetőek, ahogy arról korábban tájékoztattuk Önöket. Kövessék híreinket!

MOL Dunai Finomító